2024/03/19 at 6:09 AM
Banner Top

Altınordu eski futbolcusu Gaziantep Büyükşehir’den Okan Derici ile anlaştıktan sonra genç oyuncusu Alican Özfesli’yi de Süper Lig lideri İstanbul Başakşehir’e verdi. Başakşehir ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayan, 22 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar Altınordu’da oynamaya devam edeceği, 2019-2020 sezonundan itibaren ise İstanbul ekibinin formasını giymeye başlayacağı belirtildi.

İki yıl önce Cengiz Ünder’in, Başakşehir’e imza atmasıyla iki kulüp arasında doğal bir köprü kurulduğunu belirten Alican Özfesli, “Başakşehir, genç oyunculara fırsat verip onların önünü açan ve Türk futbolunda çok farklı kulvarda bir kulüp. Benim ardımdan başkaları da bu köprüden geçecek ve misyonumuzu Avrupa liglerinde devam ettireceğiz” dedi.

Altınordu’da 2015 Temmuz’unda profesyonel olan Alican bu sezon 13 maçta forma giydi 1 gol 1 asistle oynadı.

Bu ortamın oluşmasını sağlayan Altınordu ve Başakşehir kulüplerine, yönetici ve teknik adamlarına teşekkür eden Alican Özfesli, “Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Barış Alıcı ve Berke Özer. Hepimiz, bu toprakların çocuklarına güvenin bir eseriyiz. Burası; bereketli bir ülke. Bizler; bu bereketli topraklarda yetişen yetenekli futbolcularız. Anadolu’nun dört bir tarafına saçılan yüzlerce, binlerce doğal yetenekli çocuğu keşfedilmesi en büyük dileğim. Sındırgı’dan çıkan Cengiz Ünder, şu anda Serie A’da, Menemen’den çıkan Çağlar Söyüncü Premier Lig’de forma giyiyor. Daha fazla oyuncuyla gurur duymak istiyorsak yapacak tek şey var, güvenmek” diye konuştu.

Banner Content
Tags: , , , ,

Related Article