2024/03/19 at 5:43 AM
Banner Top

Başakşehir’den Soner Aydoğdu’yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayan Göztepe geçen sezon Yeni Malatyaspor’da gösterdiği başarılı performansın ardından 2.2 milyon Euro’ya Al Ahli’ye transfer olan Sırp 10 numara Danijel Aleksic’ ile temasa geçti. Ne var ki  28 yaşındaki Sırp oyuncu son anda çark ederek Başakşehir ile anlaştı. Aleksiç’in  Avrupa kupalarında oynamak istemesi nedeniyle Başakşehir’i tercih etttiği öğrenildi.

Sarı kırmızılılar, hemen Fransa Lig 1 ekibi Amiens’ten Kolombiyalı golcü Stiven Mendoza’nın peşine düştü. Forvetin yanı sıra iki kanatta da oynayabilen Klombiyalı oyuncuyla apar topar görüşmelere başlayan yönetim, 27 yaşındaki futbolcuyu İzmir’e davet etti. Fransız medyası da Mendoza’nın Göztepe ile flörtte olduğunu yazdı. Futbola ülkesinin Envigado takımında başlayan Mendoza, Deportivo Cali, Hindistan’da Chennaiyin, FC, Brezilya’da Corinthians ve Bahia, Amerika Birleşik Devletleri’nde New York City FC ile son olarak Amiens’te top koşturdu. Geçen sezon Fransa’da 28 maça çıkan oyuncu 2 gol ve 2 asist yaptı.

Denizlispor’u konuk edecek sarı kırmızlıların bu futbolcuyu yetiştirmeye çalıştığı ifade edildi.  Tamer Tuna’nın iyileşen Jerome’u Eren’in yerine sahaya sürmeye hazırlandığı öğrenilirken, savunmada aksayan Leo’nun yerine Berkan Emir, Borges’in yerine Alparslan, Deniz’in yerine de Castro’ya şans vermesi bekleniyor.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda cumartesi akşamı 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Yardımcılıklarını M.Cem Satman ve Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi İlker Yasin Avcı, VAR Hakemi Burak Şener,  AVAR hakemi ise Çağdaş Altay…

Banner Content
Tags: , , ,

Related Article