2024/03/19 at 12:45 PM
Banner Top

İzmir’de çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Sarı kırmızılı kafileyi Adnan Menderes Havalimanı’nda taraftarlar yalnız bırakmadı. Teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, “Şampiyon Galatasaray. İmparator Fatih Terim” tezahüratlarıyla alanı inletti.
Sarı kırmızılı taraftarların çiçek verip atkı hediye ettiği Fatih Terim de yanlarına kadar gidip taraftarları selamladı.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 10 maç aradan sonra takımının başında sahaya çıkacak. Süper Lig’in 11. haftasındaki olaylı Fenerbahçe derbisinden sonra 10 maç ceza alan tecrübeli teknik adam, ligde 7, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 karşılaşmada görev yapamadı.

Ligde 18 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik, 4 yenilgi yaşayan ve 32 puan toplayan Galatasaray, lider Medipol Başakşehir’in 6 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. İstanbul temsilcisi, rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmek istiyor. Galatasaray’ın bu sezonki dış sahada performansı ise düşündürüyor. İstanbul temsilcisi, deplasmanda yaptığı 8 lig maçının sadece 3’ünü kazanabildi. Bir karşılaşmadan beraberlikle dönen Galatasaray, 4 de mağlubiyet gördü.Galatasaray, ligde tüm mağlubiyetlerini dış sahada yaşadı.

Galatasaray, Göztepe karşılaşmasına 3 eksikle çıkacak. İstanbul temsilcisinde sarı kart cezalısı Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda, Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası’nda mücadele eden Yuto Nagatomo ve uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba, Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek. Teknik direktör Fatih Terim’in kararıyla kadro dışı bırakılan Serdar Aziz ile Eren Derdiyok da müsabakada görev almayacak.

Banner Content
Tags: , , , , ,

Related Article