2024/03/19 at 7:17 AM
Banner Top

Manisaspor tüm çabalarına karşın transfer ettiği oyuncularına lisans çıkaramamanın üzüntüsünü yaşıyor. Yönetim Kurulu konu ile ilgili bildiri yayınlarken, jalgögı transfer döneminde her türlü çabayı göstermesine rağmen, geçmiş dönemlere ait vergi borçları nedeniyle transfer yasağını kaldıramadığını açıkladı.
Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, 2. Başkan Altan Çakıcı ve Teknik Direktör Kazım Akgün’ün bu süreçte son güne kadar yoğun mesai harcadığı ve yasak koyduran futbolcularla tek tek görüştüğü, taleplerin yasak koyduran tüm oyuncular tarafından Manisaspor’un geleceğinin kurtarılması adına bu olumlu karşılandığı belirtildi.
Bu sürecin ardından Süper Lig ve PTT 1. Lig’in de içerisinde bulunduğu çok sayıda takımdan daha önce takip edilen tecrübeli ve genç oyuncuların Manisa’ya getirtildiği ve yaklaşık 20 gündür takımla antrenmanlara çıktığı anlatıldı. Takımla bütünleşen, Manisaspor’un geleceğini kurtaracak olan bu oyuncuların gerekli tüm evrakları hazırlanarak, oyuncularla sözleşme imzalandığı ve eksikleri giderilen evrakların Türkiye Futbol Federasyonu İzmir Bölge Temsilciliği’ne saat 20.15 itibariyle teslim edildiği kaydedildi. Bu saate kadar herhangi bir sorun yaşamayan kulübün, Vergi Dairesi ve SGK kurumlarına olan geçmiş döneme ait borçlar nedeniyle transfer edilen oyuncuların lisanslarını çıkaramadığı açıklandı.
Yönetim bildirisinde yine yalnız bırakıldığını vurgularken, geçmiş dönemin hataları yüzünden, son dakikaya kadar transferin açılmasını bekleyen taraftarların ve yeni transferlerin büyük bir yıkım yaşadığını belirtirken, emeği geçen herkese, yasağı kaldıran ve antranmanlara çıkan futbolculara teşekkür etti.

Banner Content