2024/04/23 at 11:37 PM
Banner Top

İÇERDE BONKÖR KAF KAF

(YÜCEL ÇAĞATAY YAZDI)

Karşıyaka, Kemerspor  deplasmanında ki galibiyetin ardından kendi evinde Alibeyköyspor’u  yenerek  alt sıralar ile arasında ki bağlantıyı koparmak ve Play- of umutlarını yeşertmek istedi. Yeşil-Kırmızılı ekip bir türlü gol atamadığı maçta Alibeyspor ile berabere kalarak ,bu umutları ileride oynayacağı maçlara bırakmak zorunda kaldı.

Yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı ama İçeride oynadığı maçlarda üst üste 3.beraberliği alan Kaf Kaf  daha sonra çok arayacağı 6 puan  kaybetmiş oldu.

Oyuna istek ve arzulu başlayarak daha henüz maçın başında Hakan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atsa maça adeta 1-0 galip başlayacaktı. Ama olmadı.

Çok kötü oynadığı ilk yarıda pozisyona giremediği gibi ilk yarının sonlarına doğru  kalesin de gördüğü üst üste 3 tehlikeli atak da kalecisi Erdoğan’ın kurtarışlarıyla geriye düşmekten kurtuldu.

2.yarıda Kaf Kaf’ın kazanma arzusu  şuursuz baskıdan öteye geçemedi. Savunmadan pas yaparak çıkması gerekirken duran toplar uzun kullanıldı. İleriye gelişi güzel vurulan toplar forvetler tarafından doğru dürüst yere indirilemedi.

Bir türlü pozisyon üretemeyen,dolayısıyla gol atamayan  Kaf Kaf’da  Doğukan’ın  oyuna girmesi, risk alarak Bartu Umut’la çift santrafor’a dönülmesi gol pozisyonlarında çare üretmeye etkili olamadı.

Bence bu takıma Play-Of dan bahsetmek yaramıyor. Özellikle iç sahada genç oyuncular da baskı yaratıyor. Oyunculara  maç maç hedef  koyulmalı. Play-Of  gelirse  maç kazanarak gelir zaten.

ZEREN VE UÇAR UNUTULMADI

Maç öncesi iki takım futbolcuları sahaya dün hayatını kaybeden Karşıyaka camiasının sembol isimlerinden Spor Hekimi Bülent Zeren için, “Mekanın cennet olsun Bülent Zeren…” yazılı pankartla çıktı. Zeren  anısına karşılaşma başlamadan önce 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Karşıyakalı futbolcular, geçtiğimiz pazar günü vefat eden kulübün eski futbolcu ve teknik direktörlerinden Turgut Uçar anısına ise ısınmada, “Kalbimizdesin Turgut Uçar” yazılı, üzerinde Uçar’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtleri giydi.

Banner Content
Tags:

Related Article