2024/04/18 at 3:22 AM
Banner Top

Göztepe zorlu derbiye hazır. Bornova Stadı’nda pazar günü saat 16.00’da oynanacak Göztepe – Akhisar mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek, yardımcılıklarını  Serkan Olguncan,  Serkan Ok, Caner Ak yapacak.

Ligde 5 maçtır kazanamayan 2 beraberlik 3 mağlubiyetle tehlike bölgesine inen Göztepe zinciri kırıp, seri başlatmak ve fikstür avanjını değerlendirmek istiyor.

Sarı kırmızılılar Aytemiz Alanya – Bursa (cumartesi 16.00) maçının yanısıra Akhisar maçıyla aynı anda başlayacak. Ankaragücü – Fenerbahçe maçının sonuçlarını da merakla bekliyor.

Kalan 8 haftada puan kaybına tahammülü olmayan Göztepe, 5 maçını evinde sadece 3 müsabakayı deplasmanda oynayacak. Bursaspor ise tam tersi bir fikstüre sahip. Yeşil beyazlılar 5 deplasmana gidip, 3 karşılaşmaya evinde çıkacak. Ankaragücü  iç ve dış saha da eşit sayıda dörder maçı yapacak. Rakiplerine göre fikstür avantajını elinde bulunduran Göztepe, son 2 haftada Bursaspor (D) ve Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak.

Göz Göz evinde oynadığı son 6 Süper Lig maçının dördünde gol atamazken, sadace bir galibiyet alabildi. Göztepe’yi en zorlayan bölüm olan forvet hattında Jerome görev yapacak. Yasin ve Serdar Jerome’e destek verecek.

Göz Göz’ün en büyük kozu yine taraftarı olacak. Sarı kırmızılılar çarşamba günü satışa sunulan biletleri anında tüketirken, bu maçı da kapalı gişe oynayacak.

Ancak Göztepe’yi düşündüren 6 futbolcunun kart sınırına gelmesi. Sarı kırmızılılarda takımın en golcüsü Yasin Öztekin ve orta saha Alpaslan Öztürk 7,  kaptan kaleci Beto Pimperel, orta sahanın beyni Andre Castro, kanat oyuncusu Tayfur Bingöl ile sol bek Berkan Emir’in 3’er sarı kartı bulunuyor. Göztepe’de 6 futbolcudan biri kart görürse, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor müsabakasında forma giyemeyecek.

Banner Content
Tags: , , , , , , ,

Related Article