2024/04/25 at 8:56 PM
Banner Top

Karşıyaka hem futbolda hem de basketbolda play off yarışına tutundu, camiaya heyecan getirdi.
TFF 3.Lig 3.grup’ta Çatalca ve Bergama yenilgilerinin ardından ard arda iki maç kazanarak puanını 46’ya çıkaran ve 6. sıraya yükselen yeşil kırmızılı ekibin play off hattıyla arasında sadece 2 puan kaldı.
Kaf Kaf bu hafta seyircisiz oynanacak Adıyaman 1954 deplasman maçında sınav verirken, gelecek hafta Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek ve Elaziz deplasmanında ligi tamamlayacak.
Karşıyaka’nın bir basamak üzerindeki 48 puanlı Altındağ Belediyespor ise Ofspor (D), Pazarspor ve Bergama Belediyespor (D) maçlarıyla ligi bitirecek.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ise üst üste 3 mağlubiyetin ardından Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u evinde 86-81 yenmeyi başaran Pınar Karşıyaka, bitime 3 hafta kala Play-Off yarışından kopmadı.

Karşıyaka’da Büyükçekmece önünde İlkan, 24 sayı, 11 ribaund, Marei ise 22 sayı, 11 ribaundla double double yapmayı başardı.
Ligde 25 maçta 11 galibiyete ulaşan yeşil kırmızılılar, kalan 3 haftada Gaziantep Basketbol (D), Anadolu Efes ve Bahçeşehir Koleji’yle (D) karşılaşıp sıralamadaki yeri için son hafta rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Banner Content
Tags: , , , ,

Related Article