2024/04/18 at 6:48 PM
Banner Top

Altay’da 300 bin Euro bonservis bedeli belirlenen Arap kulüplerinin de ilgilendiği gol kralı Marco Paixao’nun Bursaspor’a gideceği öne sürüldü. Borç batağındaki yeşil beyazlı kulübün Marco’yu hangi parayla transfer edeceği merak konusu olurken, 3 kat fazla ücret isteyen Paixao’nun kendi alacağı paranın da nasıl karşılanacağı gizemini koruyor.
Siyah beyazlıların Marco’nun satılması halinde yerini doldurmak için forvete bir yabancı oyuncu alacağı öğrenildi.
Altay da yeni sezonun kadrosu da şekillenmeye başladı. Öztürk ve Akın olmak üzere iki İbrahim’le yolları ayıracak olan Altay sözleşmeleri biten Ferhat Çulcuoğlu, Özgür Özkaya, Oğuz Han Aynaoğlu ve Gençer Cansev ile yola devam konusunda prensipte anlaşma sağlarken hafta başında ücretlerini bir kez daha görüşüp son noktayı koyacağı belirtildi.
Yabancı oyunculardan Tatos, Kappel, Tavares ve Putsila’yı takımda tutma kararı alan yönetim, kaleye de Altay’dan yetişen ve unutulmaz Kasımpaşa maçında kaleyi koruyan Gökhan Değirmenci’yi listeye aldığı da öğrenildi.
Altay’da yetişen ve Boluspor’u çalıştırdığı dönemde teknik direktör Sait Karafırtnalar’ın eski öğrencisi olan Gökhan Değirmenci’nin durumu Boluspor’da 15 Haziran’da yapılacak kongreden sonra belli olacak.
Kırmızı-beyazlı ekiple sözleşmesini 1 yıl uzatan tecrübeli file bekçisinin ayrılmak için Boluspor’da yapılacak kongreyi beklediği öğrenildi.

Öte yandan Altay’ın tribün emekçilerinden Eftal Atalan’ın beyin kanaması geçirmesi siyah beyazlıları üzdü. Ege Üniversitesi’ne kaldırılan ve Atalan’ın durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Banner Content
Tags: , , ,

Related Article