2024/03/19 at 8:59 AM
Banner Top

Balıkesirspor’da yönetim transfere start verdi ve ilk imzalar iç transferde atıldı.

Kaleci Asil Kaan Eryılmaz ile 3 Rahmi Anıl Başaran ile 1 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı-beyazlılar altyapıdan Emirhan Çakır, kaleci Yiğithan Kır ve Berkay Türk ile  3’er yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Balıkesirspor’umuz geçtiğimiz sezon formamızı terleten kaleci Asil Kaan Eryılmaz ile 3, Rahmi Anıl Başaran ile de 1 yıllık sözleşme yeniledi. Kulübümüz ayrıca, altyapımızda forma giyen Emirhan Çakır, kaleci Yiğithan Kır ve Berkay Türk’ü profesyonel yaparak 3 yıllık sözleşme imzaladı” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Balıkesirspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla BALTOK ile sponsorluk anlaşmasının sona erdiğini duyurdu.
Açıklamada, “Forma sponsorumuz BALTOK A.Ş ile olan sözleşmemiz sona ermiştir. Bugüne kadar bize destek olan BALTOK A.Ş’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” denildi.
Balıkesirspor Kulübü 1 yıllık sponsorluk süresi boyunca ne kadar para alındığını açıklamazken, dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada, “BALTOK olarak 5 milyon TL, BALPARK olarak 1 milyon TL, FIRINTAŞ olarak da hemen 1 milyon lira ve toplam 7 milyon TL desteği Balıkesirspor’a hemen veriyoruz” demişti.

Banner Content
Tags: ,

Related Article