2024/03/19 at 12:40 PM
Banner Top

Spor Toto 1. Lig’in sevincini yaşayamadan iki arada bir derede kalan Menemenspor’da mahkemenin 19 Haziran’da vereceği karara göre bir kez daha genel kurula gidilmesi beklenirken, başkan adayı olacağı öğrenilen Fikret Uzun da takım oluşturma çalışmalarına başladı.
Tahir Uzun’un Abdullah Ercan’a imza attırdığı sarı lacivertli kulüpte başkan adayı Fikret Uzun da, teknik adam olarak Koray Palaz ile el sıkıştığını açıkladı. Fikret Uzun, Koray Palaz’ın gayretleriyle Türkiye’de Süper Lig kariyerli Nijeryalı forvet Michael Eneramo ile anlaştıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Uzun, “Koray Palaz’ın bilgi ve birikimine güveniyoruz. Haftalardır Menemenspor’u analiz ediyor ve gerekli transferlerle ilgili raporlar sunuyor. Palaz’ın ikili ilişkilerinin iyi olmasından dolayı ilk attıracağımız oyuncu imzası golcü Eneramo olacak. Tecrübeli forvet bize çok düşük bir maliyetle gelecek. Çok sayıda kaliteli futbolcuyla da temaslarımız sürüyor” dedi.
Eneramo Türkiye’de Karabük, Başakşehir, Beşiktaş ve Sivasspor’da forma giyen Nijeryalı Süper Lig’de 110 maçta 31 gol attı. Kariyerinde 262 karşılaşmada 112 gol ve 35 asist yaptı. En son Tunus ligine oynadı.
Sarı-lacivertli ekipte kurucu üyelerden Fikret Uzun’un açtığı dava yüzünden 25 Mayıs’ta yapılan genel kurulda başkan seçilen Tahir Şahin’in başkanlığı askıya alınmış ve tedbir kararı konulmuştu. Önümüzdeki günler de bir kez daha sandığa gitmesi beklenen sarı-lacivertli ekibin kaderi 19 Haziran Çarşamba günü Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi’nin vereceği karara bağlandı.

Banner Content
Tags: , , , ,

Related Article