2024/04/16 at 3:59 PM
Banner Top

Dış transferde ilk imzasını Kayserisporlu stoper Cristian Sapunaru’ya attıran Denizlispor, yine Kayserispor’da defansta görev yapan Tiago Lopes’le de anlaşma sağladı.
Kente davet edilen 30 yaşındaki deneyimli savunmacının yeşil siyahlı renklere dahil olduğu belirtildi.
Akhisarspor’da görev yapan diğer Portekizli 32 yaşındaki Miguel Lopes transferinde de önemli yol katedildi. Miguel Lopes, sağ bek mevkisinin yanı sıra kanatlarda ve defansın solunda da görev yapabiliyor.

1 Temmuz’da başlayacak kampa kadar en az 4 yeni ismi takıma kazandırmayı amaçlayan yönetim, Ankaragücü’nde oynayan stoper Michal Pazdan’la görüştü. Ancak kurmaylar Polonyalı futbolcuyla anlaşamadı. Horozlar, iç transferde ise Faslı orta saha oyuncusu İsmail Aissati’yi henüz ikna edemedi. Aissati’nin yeni sözleşme için istediği rakamın 500 bin Euro olduğu vurgulandı.
Başkan Yardımcısı Nevzat Yakı, “Bu zamana kadar birçok ismi Denizli’ye getirip imza attırabilirdik. Ancak en iyilerini, en iyi ücrete almak için mesai harcıyoruz. Zaten transfer komitemizin görüştüğü birçok oyuncu var. Geç kalmamızın sebebi en iyi isimleri Denizlispor’a kazandırmak. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Bir hafta, 10 gün içinde takımımız da yavaş yavaş şekillenmeye başlayacaktır” diye konuştu.

Banner Content
Tags: , ,

Related Article