2024/04/26 at 8:07 PM
Banner Top
  • Altay’da Altınordu derbisinin hazırlıkları moralli başladı. Hatay deplasmanından alınan bir puan siyah beyazlılara zorlu derbi öncesi ilaç gibi geldi.
    Siyah beyazlılar neşe içinde cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına start verirken, cezalı futbolcuların cezalarını tamamlaması, yerine yenilerinin eklenmemesi teknik heyetin elini de iyice rahatlattı.
    Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören Özgür ile sarı kart cezalısı Atakan cezalarını Hatay maçında bitirirken, sarı kart sınırındaki Yasin ve Aganoviç’in Hatay maçını kart görmeden tamamlayarak kadroda kalması sevindirdi.


Altay’da bir başka sevindirici gelişme de son haftalardaki formu ile takımı sırtlayan ancak Boluspor maçında gördüğü kartla hem takımını 10 kişi bırakan, hem de moral bozukluğu yaşayan Gençer’in Hatay maçında beraberlik golüne imza atması oldu. Daha önce Başakşehir, Göztepe ve Ankaragücü’nde Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan, deneyimli futbolcu bu yıl da Altay formasıyla aynı başarıyı yakalamak istiyor.


Siyah beyazlı taraftarlar da Altınordu maçı için seferberlik başlatırken, Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmanın dolu tribünler önünde oynanmasını sağlayarak ekibe destek olmak istiyor.
Play off hattındaki adana Demirspor’la arasında 4 puan fark kalan Altay bu maçı da kazanarak yeniden play off rotasına girmek istiyor.

Banner Content
Tags: ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment