2024/03/19 at 12:38 PM
Banner Top

Süper Lig’e 18 yıl sonra yükselen Altay’da gözler pazartesi günü gerçekleşecek olağan genel kurula çevrilirken, Başkan Özgür Ekmekçioğlu yeniden aday olmaya hazırlanıyor.

Ancak siyah-beyazlı camiada kulislerde Serkan Aydın ismi de konuşulmaya başladı. İzmir’de 1966 yılından bu yana faaliyet gösteren köklü bir çimento şirketinin hisselerinin yüzde 30’unu mart ayında alan Ankara merkezli bir şirketin yönetim kurulu başkanı olan Serkan Aydın’ın ismi başkan adaylığı için geçiyor. Ancak kongreye az bir süre kala henüz bir duyuru yapılmaması bu iddiayı zayıflatıyor. Aydın’ın inşaat sektöründe de İzmir’e 100 milyon dolarlık konut yatırımı yapacağı belirtilmişti.

Aydın’ın aday olmak yerine gönüllü yönetici olarak kulübe dışarıdan destek verebileceği ifade edildi. Maden, enerji, inşaat, turizm, otomotiv ve petrol gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren aile şirketlerinin başında yer alan Serkan Aydın’ın Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ile bir süredir temas halinde olduğu belirtildi.
Aydın Ailesi’nin şirketlerinden birinin ismiyle kulübe isim sponsoru olma ihtimalinin de bulunduğu ileri sürüldü. 18 yıl sonra geri döndüğü Süper Lig’de üst sıraları zorlamayı hedefleyen Altay’da yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Kongrede mevcut başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun tek aday olarak seçime girmesi ve ekibine güçlü takviyeler yapması bekleniyor.

Banner Content
Tags: ,

Related Article