2024/03/19 at 7:32 AM
Banner Top

Golcü arayışlarına giren Göztepe’de yönetimi Sheffield Wednesday forması giyen Steven Fletcher’a kanca attı. İngiltere Championship’te mücadele eden Wednesday’de başarılı bir sezon geçiren İskoçyalı 32 yaşındaki oyuncu için teknik direktör İlhan Palut’un da olumlu rapor verdiği öğrenildi.
İskoçyalı futbolcu Fletcher, bu sezon Championship’te 15 maça çıkarken oldukça başarılı bir performans sergiledi. 32 yaşındaki futbolcu 15 maçta 5 gol atarken, 1 gole de asist yaptı. İskoçya ekibi Hibernian’da futbola başlayan Fletcher, sırasıyla Burnley, Wolverhampton, Marsilya ve Sunderland’da da top koşturdu.
Sarı-kırmızılı ekibe sezon başında Galatasaray’dan transfer edilen ancak performansı nedeniyle yedek kulübesine mahkum olan Eren Derdiyok, Ocak ayında kesin olarak takımdan ayrılacak. 31 yaşındaki golcü için şimdiden bir takımla anlaşma sağlandığı öğrenildi.


Önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Alanya maçı provasında Altınordu’yu 5-2 yenen Göz Göz’de İlhan Palut kadroda son veriler ışığında değişikliğe gidecek.
Sarı-kırmızılı ekipte, cezalı Mossoro ve sakat olan Poko takıma dönerken, Palut, Castro ve Borges’i kulübeye çekecek Mossoro ve Poko’yu 11’e monte edecek. Savunmada cezalı Alpaslan’ın yerine ise Wallace Reis’in forma giymesi bekleniyor.


Öte yandan stat inşaatı da tüm hızıyla ilerliyor. Zemin’in yeşil görüntüsü sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, koltuklar da monte edilmeye başlandı.

Banner Content
Tags: , , , , , ,

Related Article