2024/03/19 at 5:15 AM
Banner Top

EURO 2020 A Grubu’nda İtalya, Galler ve İsviçre ile mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı, bugün Almanya’ya giderek 2. kamp dönemi hazırlıklarına başladı.

Almanya Harsewinkel’e ulaştı. Kırmızı-beyazlıların kamp yapacağı otelin önünde toplanan Türk vatandaşları, açtıkları pankartlar ve Türk bayraklarıyla milli takım kafilesini karşıladı. A Milli Takım’ın yıldızları, tezahüratlar eşliğinde otele giriş yaptı. Milli Takım kafilesini Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldız karşıladı.

Göztepe’de büyük yankı uyandıran ve tepki çeken bir kararla 30 kişilik kadrodan Göztepe takım kaptanı Halil Akbunar’ın yanısıra Gökhan Akkan, Mahmut Tekdemir, ve Efecan Karaca çıkarken, kadro sayısı 26’ya indi.

Paderborn’da yarın Moldova ile hazırlık maçında karşılaşacak ve Almanya’da bir hazırlık maçı yapacak olan A Milli Futbol Takımı, 10 Haziran tarihine kadar antrenmanlarını sürdürecek ve ardından Roma’ya gidecek.

A Milliler, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nın açılış maçında, 11 Haziran tarihinde İtalya ile Roma Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelerek turnuvadaki ilk maçına çıkacak. 12 Haziran’da İtalya’dan ayrılarak Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ye gidecek olan milli takım, 16 Haziran’da Galler, 20 Haziran’da ise İsviçre ile Bakü Olimpiyat Stadı’nda mücadele edecek.

 

İŞTE 26 KİŞİLİK KADRO

KALECİLER: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır
DEFANS: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz
ORTA SAHA: Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu
HÜCUM: Cengiz Ünder, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürk, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil İbrahim Dervişoğlu.

Banner Content