2024/03/19 at 9:28 AM
Banner Top

 

Süper Amatör Lig Kırmızı Grup Şampiyonu Foça Belediyespor, kupa sevincini taraftarı ile yaşadı.

Yeşil kırmızılılar şampiyonluk kupasını, Kemalpaşa Spor ile oynadığı son grup maçı öncesinde İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın’ın elinden aldı.

Foça Belediyespor camiası maç bitiminde şampiyonluğu büyük mutluluk ve coşkuyla kutladı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın’a, yönetim kuruluna, hakem camiasına ve yarışan tüm spor kulüplerine emekleri için teşekkür etti.

Başkan Demirağ; ‘‘Foça Belediyespor Kulübü Futbol Takımı sporcularımızı ve teknik heyetimizi canı gönülden kutluyorum. Bu başarının play-off maçlarında devam edeceğini ve Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceğimize gönülden inanıyorum. Şampiyonluğumuz, camiamıza hayırlı olsun’’dedi.

Öte yandan Foça Belediyespor, sezonun son iç saha maçında Kemalpaşa Spor’u 3-0 yendi. Foça Belediyespor’un gollerini; 13’üncü dakikada Ayhan Işık, 41 ve 71’inci dakikalarda İbrahim Akanbi Rasheed attı.

Foça Belediyespor, İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı 26 maçı; 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgiyle tamamladı. 59 Puan toplayan Foça Belediyespor, 5 puan farkla zirvede yer aldı. Attığı 81 gole karşılık, kalesinde 24 gol gördü. Sezonun ikinci yarısında Foça Belediyespor’a katılan Nijeryalı golcü İbrahim Akanbi Rasheed, 11. Maçında 24. Golüne ulaştı ve takımının en çok gol atan oyuncusu oldu.

Foça Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için 5 Play-off maçı oynayacak. Maçların oynanacağı tarihler ve rakipleri, yakın gelecekte belli olacak.

Stat: Foça Belediyesi Nihat Hüsenay
Hakemler: Ege Tünak, Atakan Tutan, Oğulcan Sefer
Foça Belediyespor: Nurettin Güneş, Oğuz Acar, Barış Geldiler, Erkan Akbal(K), Hakan Çetinkaya, Oğuz Karademir(Dk.68 Gökhan Güneş), Ayhan Işık, Burak Beyit, Aytaç Gülen(Dk.72 Koray Kadan), İbrahim Akanbi Rasheed, Esat Karadeniz(Dk.82 Alihan Er)- Antrenör: Güven Beyit
Kemalpaşa Spor: Halim Altaş(K), Ali Serhat Özdemir(Dk.84 Sinan Aslan), Muhammet Gökman Altın, Deniz Özyeşiller, Eren Karakuyu(Dk.76 Azat Eroğlu), Numan Yıldızhan, Erdi Pınar, Uğur Berke Faal(Dk.68 Rıza Kara), Süleyman Aslan, Ömer Faruk Yeşilyurt, Doğukan Faal – Teknik Sorumlu: Murat Alaçayır
Sarı Kartlar: Dk.88 Erkan Akbal (Foça) – Dk.14 Muhammet Gökman Altın, Dk.86 Doğukan Faal(Kemalpaşa)
Goller: Dk.13 Ayhan Işık, Dk.41 ve Dk.71 İbrahim Akanbi Rasheed

Banner Content
Tags: , , , , ,

Related Article