2024/04/26 at 7:31 PM
Banner Top

Göztepe Başkanı MehmetSepil de sonunda isyan etti.  Sepil, “Bugüne kadar hakemler hakkında konuşmuyorduk. Ancak Yeni Malatyaspor maçında yaşananlardan sonra yeter dedik. Ligin ilk maçında VAR’dan etkilenen ilk takım olmuştuk. Yetkililer bu sistemin zamanla oturacağını söylediler ve biz de anlayış gösterdik.” dedi.
Başkan Sepil; aradan 16 maç geçtiğini ve yine Malatya maçına geldiklerini vurgularken, “Her pozisyondan önce hakem ve VAR odası arasında görüşme gerçekleşti. Maç da sürekli soğudu 4.dakikada Jerome’un ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda Hüseyin Göçek,1.54 dakika odayla konuşup maçı devam ettirdi ve 1.54 dakika içeriyle konuşmasına rağmen gidip pozisyonu izlemedi. Sezon başından bu yana bizim maçlarda 12 VAR incelemesine gidilirken, lehimize çıkan yalnızca 1 pozisyon var.” diye konuştu.

Teknik Direktör Kemal Özdeş’ de ikinci yarıdaki penaltı pozisyonununu değerlendirirken; “Hakem kenarı geldiğinde ona şöyle söyledim “İlk yarı daha fazla süre kulaklığı dinlemene rağmen gelip bakmamıştın” dedim. Ceza sahası içindeki o karmaşanın içerisinde Murat da Alpaslan da birbirlerini tutuyorlar ve son anda kendini bırakan kazanıyor. Anlamak güç tabii, bunu ekrandan da çözemiyorsak bu problemdir. Futbol böyle bir oyun değil, futbol itmelerin olduğu bir oyun. Flu pozisyonlarda da 18. haftada hiç penaltısı olmayan bir Göztepe var. Böyle garip bir penaltı verilen bir maç oldu isterdim ki bu maç iki tane kaliteli, sistem oynamaya çalışan takımın mücadelesi olsun. Bizim için sonuç olarak kötü bir başlangıç oldu. Galatasaray maçını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bornova Stadyumu’nda saat 18:00’de başlayacak olan karşılaşma bilet fiyatları şu şekilde açıklandı;

VIP Tribün: 50 TL + 4 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 25 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli
Kuzey Kale Arkası: 10 TL + 1 TL Hizmet Bedeli
Misafir Tribün: 10 TL + 1 TL Hizmet Bedeli

Sarı kırmızılı kulübe gelen öneri ve talepleri değerlendirilrken, son iki sezondur 48 olan engelli taraftar kontenjanını 96’ya çıkarıldı ve  engelli biletlerini de internet üzerinden yapılacak olan başvurularla verileceği  açıklandı. Böylece engelli taraftarların kulübe ya da herhangi bir gişeye gitmesine gerek kalmazken, oturduğu yerden cep telefonu ya da bilgisayarından bilet başvurusu yapabilme kolaylığı sağlandı.

Banner Content
Tags: , , , ,

Related Article